Lustrum

Op 20 mei 2021 viert het Chemisch Dispuut Leiden haar 95e verjaardag! Dit betekent dat komend jaar het 19e lustrum zal plaatsvinden. Dit wordt natuurlijk uitgebreid gevierd met verschillende activiteiten, georganiseerd door de lustrum commissies. Deze commissies zijn dit jaar de LustrumCommissie, de LustrumreisCommissie, de Lustrum AlmanakCommissie en de Lustrum SymposiumCommissie.

De LustrumCommissie zal door het jaar heen verschillende leuke activiteiten hebben. De meeste daarvan zullen in de lustrumweek plaatsvinden, de periode rond 20 mei 2021. De Lustrum AlmanakCommissie zal dit jaar weer een prachtige almanak in elkaar zetten en de Lustrum SymposiumCommissie zal op 29 april een symposium organiseren met verschillende interessante sprekers. Aan het eind van het jaar zal bovendien de Lustrum ReisCommissie een kleine reis neerzetten als opwarmer voor volgend jaar!

De planning voor het lustrumjaar is links te zien! Zoals je kan zien heeft de LustrumCommissie een spetterend programma op de planning staan! Daarnaast zal de Lustrum SymposiumCommissie een enorm interessante dag vol lezingen voor jullie organiseren en wordt een prachtige almanak uitgebracht door de Lustrum AlmanakCommissie. Zet alle data alvast in je agenda zodat je niks mist!

Meer lustrum@lustrumCDL