Minorgids

Minorgids

This 'Minorgids' (a booklet in which people have shared their experience partaking in a Minor programme) is based on a Dutch questionnaire and is specifically aimed at MST students. The booklet and the rest of this page are therefore also in Dutch.

Het kiezen van een minor is bij MST vaak nog een hele klus. Je moet kiezen tussen Leiden, Delft, ergens anders in Nederland of zelfs in het buitenland. Een groot aantal studenten is je echter al voorgegaan met het kiezen van een minor. In het collegejaar 2020 - 2021 hebben het CDL en TG een deel van deze ervaringen gebundeld in de minorgids die je hieronder kunt vinden. Hopelijk helpt dit je bij het maken van jouw keuze!

Goed om te weten: de assessor onderwijs van het CDL en de commissaris onderwijs van TG zullen elk jaar na het tweede kwartaal de minorgids updaten en/of uitbreiden. Zo houden wij de minorgids zo relevant mogelijk. Heb je vragen of opmerkingen over een bepaalde minor, of wil je je eigen ervaring delen? Stuur dan een mail naar de assessor onderwijs, die zal je dan verder helpen.