U bent hier:

Sponsorkliks

Sponsor het CDL nu gratis!

Nieuw bij het CDL: SponsorKliks! Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan het CDL, zonder dat het jou een cent extra kost. Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en het CDL ontvangt hiervoor geld voor onze vereniging. Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com, Mediamarkt en vele kleding- en schoenenwinkels mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar het CDL, terwijl voor jou het aankoopbedrag gelijk blijft. Oftewel, het kost je niks extra, maar je steunt het CDL wel!

Wil je het CDL ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van het CDL. Voor jou een kleine moeite, voor het CDL zijn het directe inkomsten. Neem eens een kijkje op de pagina, want je zult verbaasd zijn welke webshops allemaal mee doen!

Ben jij bang dat je vergeet je online bestellingen via onze SponsorKliks pagina te plaatsen? Kijk dan ook bij het kopje 'Browser-extensie' voor een handig herinneringssysteem.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van het CDL. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, jij betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert het CDL hier direct van! 

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch het CDL weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor het CDL is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen commissie kan uitkeren wanneer er via SponsorKliks bij een webshop wordt besteld, en dit achteraf niet kan worden terug gedraaid, is het belangrijk om eerst naar onze SponsorKlik pagina te gaan. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert het CDL dan niets op. Installeer bijvoorbeeld de browser-extensie of zet onze onze SponsorKlikspagina vast in je taakbalk. 

Waarom SponsorKliks?

SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!
Bezoek de SponsorKlikspagina van het CDL

Ben jij bang dat je vergeet je online bestellingen via onze SponsorKliks pagina te plaatsen? Installeer dan een browser-extensie die je hieraan herinnert!

Hoe werkt de extensie?

Het is van belang dat je eerst de extensie installeert vanuit de Chrome Web Store en vervolgens instelt dat de commissie naar CDL dient te gaan.
Stel: je gaat direct naar Booking (dus je vergeet dit via de Sponsorklikspagina van je sponsordoel te doen) dan zal er een pop up verschijnen die je een keuze laat maken of je je sponsordoel wil sponsoren of deze keer niet. Zodra je kiest voor "Ja, ik sponsor gratis" word je doorgelinkt naar de website van de shop en zal er na een aankoop een commissiebedrag voor CDL gehonoreerd worden.
Voor de webshops die je aan- of uit kunt vinken geldt dat, zodra je deze aanvinkt, deze in de bladwijzerbalk van je browser komen te staan.
Zodra je een aankoop voor één van deze webshops wilt doen klik je op de bestelknop van de betreffende winkel en de aankoop zal automatisch ten goede komen van het ingestelde sponsordoel.
Klik hier om de Chrome versie te installeren (ook voor Edge).