Alumni

Alumni

Als afgestudeerd chemicus en/of oud CDL-lid bieden wij u graag de mogelijkheid actief betrokken te blijven bij de vereniging en contacten onderhouden met oude bekenden en studiegenoten. Dit kunt u doen door naar één of meerdere van de buitenledenborrels te komen. Deze borrels worden twee keer per jaar speciaal georganiseerd door het bestuur voor onze buitenleden en alumni. Deze activiteiten zijn toegankelijk voor alle CDL-leden. 

Buitenlidmaatschap

Alumni van het CDL kunnen er ook voor kiezen om buitenlid te worden. Als buitenlid zijn voor u de buitenledenborrels gratis en daarnaast ontvangt u eenmaal per jaar een speciaal op oud-leden toegespitste Chimica acta Lugduni (het verenigingsblad van het CDL) met artikelen van en over oud-leden, de leukste stukjes uit de Chimica’s voor studenten en een artikel over de afgelopen buitenledenactiviteit en borrels. Tot slot zal er eenmaal per jaar een buitenledenactiviteit georganiseerd worden, speciaal voor buitenleden.

Hieronder de voordelen van een buitenlidmaatschap op een rijtje:  

  • Een buitenledenborrel 
  • Een Chimica speciaal voor buitenleden 
  • Twee buitenledenactiviteiten

Uiteraard wordt u op de hoogte gehouden van al het relevante nieuws en de data van de borrels. Dit alles voor een bijdrage van 25 euro per jaar. Wilt u meer informatie over het buitenlidmaadschap? Laat het ons weten via abactis@chemischdispuutleiden.nl

Activiteiten

In het collegejaar 2021-2022 zullen de volgende activiteiten worden georganiseerd:

  • Buitenledenborrel op vrijdag 19 november 2021
  • Reünistendag op zaterdag 9 april 2022
  • Buitenledenactiviteit en borrel op zaterdag 18 juni 2022

Nadere informatie over de inhoud van de activiteit zal nog volgen.