Business Course van Gupta Strategists - Voorjaar 2021

Geplaatst in Algemeen, Carrière op 29-04-2021

Beschrijving

Bericht van Gupta Strategists

ONLINE BUSINESS COURSE: HOE ZORG JIJ DAT DE ZORG IN NEDERLAND BETAALBAAR, BEREIKBAAR EN HOOGSTAAND BLIJFT?


Wil je ervaren hoe het is om samen met anderen complexe problemen in de zorg op te lossen? En wil je alles te weten komen over Strategy Consulting in de zorg? Meld je dan aan voor onze online Business Course!


Op donderdagmiddag 27 mei organiseren we een online Business Course. Hierin ga je samen met een team van getalenteerde medestudenten een complexe zorgpuzzel oplossen. De consultants van Gupta Strategists coachen daarbij je team en helpen je om jouw vaardigheden zo goed mogelijk in te zetten.


De Business Course vindt plaats op donderdag 27 mei en is geheel online. We starten ’s middags met een kennismaking en inhoudelijke introductie van de case: een strategisch vraagstuk rondom de betaalbaarheid, bereikbaarheid en kwaliteit van de zorg in Nederland. Na de introductie ga je in groepjes aan de slag met de case onder begeleiding van één van onze consultants. We sluiten de middag af met een ‘speeddate’-sessie en een borrel, waarbij je onze collega’s leert kennen en al je vragen over het werk en bedrijf kan stellen.

Inschrijven kan via: https://gupta-strategists.nl/carriere