Subdisputen

In de jaren zestig is er binnen het CDL een actief programma opgestart om een aantal subdisputen op te richten en hier actief vorm aan te geven. Sinds die tijd heeft het CDL bijna altijd een of meerdere subdisputen gehad. Veel van deze sub-disputen zijn in de loop der tijden weer opgeheven, andere zijn juist veel later nog opgericht. Momenteel zijn er drie sub-disputen actief bij het CDL, namelijk L.C.D. Prisma, Fière en De Brouwmeesters.


De Brouwmeesters Het subdispuut de Brouwmeesters is opgericht tijdens de ALV van het CDL op 3 december 2015. Dat betekent dat dit prachtige subdispuut inmiddels al meer dan 4 jaar bestaat. In die vier jaar hebben we niet alleen enthousiaste brouwers gevonden, er zijn ook al heel wat biertjes gebrouwen. Gedurende vier jaar brouwen hebben wij ons brouwproces goed kunnen observeren en met behulp van goede tips weten te verbeteren. Heb je zelf brouwtips of lijkt het je leuk om samen met ons het CDL van bier te voorzien? Neem dan vooral contact met ons op! https://www.chemischdispuutleiden.nl/storage/app/media/cropped-images/Brouwmeesters_BW-252-1-1509-1004-1510610593.jpg Fière Rondom CDL’s subdispuut Fière heerst een groot taboe. Wie zitten er in dit geheimzinnige subdispuut? Wat hebben zij allemaal gedaan sinds hun oprichting in 2015? Ook schijnt dit subdispuut een vaandel te hebben, deze wordt echter zo goed beschermd dat deze nog niet door buitenstaanders is waargenomen. https://www.chemischdispuutleiden.nl/storage/app/media/cropped-images/cropped-images/Fiere.jpeg L.C.D. Prisma Dit kleurrijke dispuut is opgericht in 2013 door de kleurrijkste mensen van het CDL, met vrijheid en openheid hoog in het vaandel. Wij houden er van om kleur en gezelligheid in het leven van anderen te brengen. De leden van Prisma zijn actieve leden van het CDL en frequent aanwezig bij activiteiten en feesten. Wat vinden wij? Anno huidige tijd is gender based bias natuurlijk niet geaccepteerd, en voor ons is niks te gek. Schaam jij je nergens voor, doe jij niet aan vooroordelen, of doe je gewoon wat je leuk vindt? Kom dan bij Prisma! Vraag naar de Praeses (Prinses) van Prisma of spreek iemand aan op het hok voor meer informatie en hoe je lid kunt worden! https://www.chemischdispuutleiden.nl/storage/app/media/cropped-images/LCD_Prisma.jpg

De Brouwmeesters

Het subdispuut de Brouwmeesters is opgericht tijdens de ALV van het CDL op 3 december 2015. Dat betekent dat dit prachtige subdispuut inmiddels al meer dan 4 jaar bestaat. In die vier jaar hebben we niet alleen enthousiaste brouwers gevonden, er zijn ook al heel wat biertjes gebrouwen. Gedurende vier jaar brouwen hebben wij ons brouwproces goed kunnen observeren en met behulp van goede tips weten te verbeteren. Heb je zelf brouwtips of lijkt het je leuk om samen met ons het CDL van bier te voorzien? Neem dan vooral contact met ons op!

Fière

Rondom CDL’s subdispuut Fière heerst een groot taboe. Wie zitten er in dit geheimzinnige subdispuut? Wat hebben zij allemaal gedaan sinds hun oprichting in 2015? Ook schijnt dit subdispuut een vaandel te hebben, deze wordt echter zo goed beschermd dat deze nog niet door buitenstaanders is waargenomen.

L.C.D. Prisma

Dit kleurrijke dispuut is opgericht in 2013 door de kleurrijkste mensen van het CDL, met vrijheid en openheid hoog in het vaandel. Wij houden er van om kleur en gezelligheid in het leven van anderen te brengen. De leden van Prisma zijn actieve leden van het CDL en frequent aanwezig bij activiteiten en feesten. Wat vinden wij? Anno huidige tijd is gender based bias natuurlijk niet geaccepteerd, en voor ons is niks te gek. Schaam jij je nergens voor, doe jij niet aan vooroordelen, of doe je gewoon wat je leuk vindt? Kom dan bij Prisma! Vraag naar de Praeses (Prinses) van Prisma of spreek iemand aan op het hok voor meer informatie en hoe je lid kunt worden!